Nyheter

Mandelmanns rengör solpaneler på TV4
4 februari 2019
Visst blev resultatet bättre av rengöringen, men långt ifrån de 17kW som man troligen borde komma upp till. Att spola av paneler är ungefär lika effektivt som att spola av en smutsig bil.
Vad händer med investeringsstödet?
15 januari 2019
Den politiska situationen som idag råder i Sverige skapar osäkerhet på flera områden. Ett av dessa områden gäller investeringsstödet för solceller.

Idag finns ett investeringsstöd på upp till 30 % av investeringsstödet för solceller. En sänkning till 15 % har föreslagits, men kan ej beslutas förrän vi har en ny regering. Vi rekommenderar därför att söka stödet oavsett för att komma så långt fram i kön som möjligt.

Vi anser att solceller är en bra affär oavsett investeringsstöd eller ej. Kontakta oss för mer information och en kostnadsfri offert.

God fortsättning!
6 januari 2019
Har du också tankar på att installera solceller, men inte kommit till skott?

Det har varit en kraftig ökning av solcellsinstallationer de senaste åren och med största sannolikhet kommer det att öka ytterligare under 2019. Vi erbjuder dig svenska högkvalitativa och underhållsfria solpaneler som är anpassade för vårt Nordiska klimat.

Läs gärna mer på vår hemsida om vårt erbjudande där ni även kan fylla i era kontaktuppgifter, så ser vi över din fastighets förutsättningar för solel.

Välkommen till Smart Solkraft!
20 december 2018
Smart Solkraft startade för att vara med och förändra vår framtid på ett hållbart och kvalitativt sätt mot ett CO2-neutralt samhälle där vår vision är att vi på riktigt ska vara självförsörjande på energi.

För att realisera detta tror vi på att erbjuda våra kunder de bästa produkterna marknaden har att erbjuda oss i Norden med vårt omväxlande klimat. Därför arbetar vi med Windons solpaneler som är den enda svenska tillverkaren av solpaneler och som dessutom är anpassade efter vårt nordiska klimat. De är även självrengörande och därmed nästintill underhållsfria vilket borgar för ett långt okomplicerat ägande.

Vårt mål är att det ska vara enkelt för dig som kund att börja producera egen klimatsmart el och därför tar vi ansvar för helheten från projektering till färdigt solkraftverk. Vi tror på kvalitet i varje del och börjar alltid med ett personligt besök där vi tillsammans går igenom din fastighet, dina önskemål, försäkringskrav, elsäkerhetskrav och vilka möjligheter som finns.

Vi arbetar med alla fastighetstyper och kunder så varmt välkommen att kontakta oss som privatperson, lantbruk och företag/bostadsrättsförening.


/