Nyheter

Välkommen till Smart Solkraft!
20 december 2018
Smart Solkraft startade för att vara med och förändra vår framtid på ett hållbart och kvalitativt sätt mot ett CO2-neutralt samhälle där vår vision är att vi på riktigt ska vara självförsörjande på energi.

För att realisera detta tror vi på att erbjuda våra kunder de bästa produkterna marknaden har att erbjuda oss i Norden med vårt omväxlande klimat. Därför arbetar vi med Windons solpaneler som är den enda svenska tillverkaren av solpaneler och som dessutom är anpassade efter vårt nordiska klimat. De är även självrengörande och därmed nästintill underhållsfria vilket borgar för ett långt okomplicerat ägande.

Vårt mål är att det ska vara enkelt för dig som kund att börja producera egen klimatsmart el och därför tar vi ansvar för helheten från projektering till färdigt solkraftverk. Vi tror på kvalitet i varje del och börjar alltid med ett personligt besök där vi tillsammans går igenom din fastighet, dina önskemål, försäkringskrav, elsäkerhetskrav och vilka möjligheter som finns.

Vi arbetar med alla fastighetstyper och kunder så varmt välkommen att kontakta oss som privatperson, lantbruk och företag/bostadsrättsförening.


/