Nyheter

Mandelmanns rengör solpaneler på TV4
4 februari 2019
Visst blev resultatet bättre av rengöringen, men långt ifrån de 17kW som man troligen borde komma upp till. Att spola av paneler är ungefär lika effektivt som att spola av en smutsig bil.
Vad händer med investeringsstödet?
15 januari 2019
Den politiska situationen som idag råder i Sverige skapar osäkerhet på flera områden. Ett av dessa områden gäller investeringsstödet för solceller.

Idag finns ett investeringsstöd på upp till 30 % av investeringsstödet för solceller. En sänkning till 15 % har föreslagits, men kan ej beslutas förrän vi har en ny regering. Vi rekommenderar därför att söka stödet oavsett för att komma så långt fram i kön som möjligt.

Vi anser att solceller är en bra affär oavsett investeringsstöd eller ej. Kontakta oss för mer information och en kostnadsfri offert.

God fortsättning!
6 januari 2019
Har du också tankar på att installera solceller, men inte kommit till skott?

Det har varit en kraftig ökning av solcellsinstallationer de senaste åren och med största sannolikhet kommer det att öka ytterligare under 2019. Vi erbjuder dig svenska högkvalitativa och underhållsfria solpaneler som är anpassade för vårt Nordiska klimat.

Läs gärna mer på vår hemsida om vårt erbjudande där ni även kan fylla i era kontaktuppgifter, så ser vi över din fastighets förutsättningar för solel.


/