Solceller för företag

Minska dina energikostnader och öka ditt driftnetto!

Solceller lämpar sig särskilt väl för företagsfastigheter som slukar mycket energi på dagtid. Det går snabbt att återbetala investeringen och du får sedan en stabil långsiktig avkastning på din investering.

Äger du fastigheter och behöver få upp marknadsvärdet på dessa för att finansiera nya fastighetsköp eller är du i säljtankar? Genom solceller som tillgodoser din fastighets energibehov får vi ner ditt driftsnetto och därmed ökar värderingen på din fastighet!

Utöver de ekonomiska fördelarna som solceller erbjuder så hjälper vi dig att kommunicera med dina kunder om ert engagemang i miljöfrågan och ert hållbarhetsarbete. Ett enkelt sätt är att med en skärm visa hur mycket miljövänlig energi din anläggning producerat och hur mycket det sparat in i utsläpp. Det är även en god idé att kommunicera detta med sina kunder i övrig korrespondens som mailkontakt mm. Solceller är en svårslagen investering i hållbarhet!

Det finns m a o både goda ekonomiska incitament och starka hållbarhets/miljöskäl till att välja solceller på er fastighet. Om ni väljer oss som samarbetspartner så kan ni vara säkra på att vi levererar hög kvalitet i både material och installation. Vi arbetar utifrån ABT 06 eller AB 04 beroende på typ av entreprenad. Vi tar elsäkerhet, arbetsmiljö och försäkringskrav och rekommendationer på största allvar. Vi guidar dig rätt idag så att du slipper göra om din anläggning imorgon för att anpassa dig då rekommendationerna har blivit krav.

Vill du lära dig mer om våra högkvalitativa solpaneler och hur de fungerar? Se vår produktsida.

Skicka oss era uppgifter så ser vi över era förutsättningar!

I och med ditt användande av formuläret godkänner du vår integritetspolicy.
/