Solceller för privatbostad

Installera solceller idag! Det är både lönsamt och bra för miljön!

Det är idag lönsamt för i stort sett alla villaägare att installera solceller. Priserna har minskat rejält samtidigt som det finns chans till ett 15% grönt rotavdrag. Genom att bli elproducent så tar du det första steget mot ett långsiktigt eloberoende.

Det skiljer mycket mellan olika solcellsmärken. Inte utseendemässigt utan invändigt och vilket typ av material som används för att producera solcellsmodulen. De flesta kunder är väldigt noggranna med vilket märke och kvalitet på bil de väljer. Var det med ditt val av solpaneler också!

Väljer du att bli kund hos Smart Solkraft kan du vara säker på att alltid få en solpanel som är anpassad efter vårt nordiska klimat. Våra solpaneler klarar av kondensvatten och vi får inga problem med frostsprängningar pga. dåligt konstruerad ram.  

Det finns de som påstår att det räcker med regnvatten för att rengöra solpaneler så att de producerar el i den mängd tillverkaren lovar. Ett tips är att söka på google på ”solarpanels cleaning” och se hur många träffar du får. Det är en vanlig AR Coat på en standard solpanel som de flesta tillverkare har. Denna är att jämföra med en billack och fungerar ungefär likartat. Det räcker som bekant inte med ett hällregn för att rengöra en bil när den är nedsmutsad.

VI erbjuder högkvalitativa solpaneler från flera olika leverantörer men just våra solpaneler Windon Effecta 320 wp Mono och Windon Premium 285 wp Poly har ett etsat glas som är självrengörande. Eller bättre uttryckt smuts får inte plats på de mikroskopiska hålen som etsningen skapar på glaset. Det gör att dessa solpaneler blir underhållsfria och du slipper gå upp på taket eller kontraktera någon annan att göra det. Etsningen ger också en ökad solinstrålning som ger en ökad effekt. De tillverkas även i norditalien och transporteras med tåg vilket ger ett mycket litet miljöavtryck.

Vi har även en standard solpanel som i de flesta delar är jämförbar med övriga tillverkares solpaneler, men där ramen är konstruerad för att klara vårt nordiska klimat.

Ordspråket "du får vad du betalar för" stämmer även för solceller. Skillnaden i pris är ändå inte så stor att du inte borde investera i en premium anläggning.

Vill du lära dig mer om våra högkvalitativa solpaneler och hur de fungerar? Se vår produktsida.

Välkommen att kontakta oss nedan för ett personligt möte!

I och med ditt användande av formuläret godkänner du vår integritetspolicy.
/