Fasta Priser

Att installera solceller kan kännas krångligt, därför så har vi tagit fram fasta priser som kan användas som en referens när man ska välja offert.

Vad ingår i de fasta priserna?

I våra fasta priser så ingår vårt standardmontage. Detta innebär att vi jobbar på en radie av 5 mil från vårt kontor i centrala Linköping och endast på standardtak. Mer information om standardtaken hittar du här.

 

7.5 kWp: 

För att välja denna anläggning så bör du förbruka ca 7.000 kilowattimmar om året. Denna anläggning innefattar 20 st Longi 375w paneler och en växelriktare från Sungrow som är anpassad för just dina behov.

Pris: 79.900kr inklusive grönt skatteavdrag. Få Offert

 

13.5 kWp: 

För denna anläggning så bör du som villaägare förbruka ungefär 13.000 kilowattimmar om året. Detta erbjudande innefattar 36 st Longi 375w paneler och en växelriktare från Sungrow som är anpassad efter dina förutsättningar. 

Pris: 134.900kr inklusive grönt skatteavdrag. Få Offert

 

Kontaktformulär:

Skriv in dina uppgifter i kontaktformuläret till höger och skicka så tittar vi på just dina möjligheter till solceller. Om du har informationen: 

  • Hur många kilowattimmar förbrukar om året.
  • Hur stor din huvudsäkring är.
  • Vilken taktyp du har. 
  • Måtten på ditt tak.

så är detta information som hjälper oss att så precist som möjligt skapa en offert efter dina förutsättningar och behov. Skriv då med dessa i meddelanderutan, men det är såklart okej att göra en förfrågan utan dessa. 

 

Kampanjkoder

Om du har en kampanjkod att använda, skriv med den i meddelanderutan så kommer kampanjen att tillämpas till din offert. 

 

Om ingen av dessa passar dig: 

Såklart erbjuder vi anläggningar oavsett kilowattstorlek, så om inget av dessa alternativ stämmer in på dig så är du välkommen att kontakta oss genom kontaktformuläret här nedan för att få ta del av en skräddarsydd offert efter just dina behov. 

 

10.5 kWp: 

För denna anläggning så bör du som villaägare förbruka ungefär 10.000 kilowattimmar om året. Detta erbjudande innefattar 28 st Longi 375w paneler samt en växelriktare från Sungrow som matchar dina behov. 

Pris: 108.900kr inklusive grönt skatteavdrag. Få Offert

 

16,5 kWp: 

För denna anläggning så bör du som villaägare förbruka ungefär 16.000 kilowattimmar om året. Detta erbjudande innefattar 44 st Longi 375w paneler samt en växelriktare från Sungrow som matchar dina behov. 

Pris: 157.900kr inklusive grönt skatteavdrag. Få Offert

 

 

I och med ditt användande av formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

 

 

/